Institut Oftalmològic de Catalunya - Oftalmología infantil 

Cuidamos los ojos que miran al futuro

Gràcies per visitar-nos!

 

Per què l'Institut Oftalmològic de Catalunya per a la cura de la salut ocular dels seus fills ?

L'Institut Oftalmològic de Catalunya és un dels pocs centres oftalmològics on es dedica una especial atenció a les diverses necessitats oculars dels nens , des de la infància fins a l'adolescència . Donem per tant una gran importància a aquest període de la vida en què una bona visió té un paper transcendental en el desenvolupament intel · lectual , físic i social .

Com a centre de referència en oftalmologia infantil de les principals consultes de metges especialistes en pediatria de la zona del maresme, l'Institut tracta aproximadament 3.000 nens anualment en el seu Centre situat a Mataró, un centre oftalmològic que compta, entre els seus professionals, amb un equip de gran experiència i formació específica en l'atenció pediàtrica .

Els nostres serveis abasten tots els procediments de diagnòstic i de tractament des dels trastorns comuns dels ulls en la infància, com poden ser els defectes de refracció , l'ambliopia i l'estrabisme , fins a la majoria de malalties rares que afecten als nadons i els nens .

Confiar la salut ocular dels seus fills a un oftalmòleg pediatre o infantil és la millor garantia per ajudar-los a aconseguir un òptim desenvolupament de les seves capacitats . A l'Institut Oftalmològic de Catalunya de Mataró estem satisfets d'haver contribuït des de fa més de 20 anys a aquesta tasca

.


La visió en el nen

Revisions oculars recomanades

Problemes oculars més freqüents en el nen