top of page

Gràcies per visitar-nos!

Per què l'Institut Oftalmològic de Catalunya per a la cura de la salut ocular dels seus fills ?


L'Institut Oftalmològic de Catalunya és un dels pocs centres oftalmològics on es dedica una especial atenció a les diverses necessitats oculars dels nens , des de la infància fins a l'adolescència . Donem per tant una gran importància a aquest període de la vida en què una bona visió té un paper transcendental en el desenvolupament intel · lectual , físic i social.


Com a centre de referència en oftalmologia infantil de les principals consultes de metges especialistes en pediatria de la zona del maresme, l'Institut tracta aproximadament 3.000 nens anualment en el seu Centre situat a Mataró, un centre oftalmològic que compta, entre els seus professionals, amb un equip de gran experiència i formació específica en l'atenció pediàtrica.


Els nostres serveis abasten tots els procediments de diagnòstic i de tractament des dels trastorns comuns dels ulls en la infància, com poden ser els defectes de refracció , l'ambliopia i l'estrabisme , fins a la majoria de malalties rares que afecten als nadons i els nens.


Confiar la salut ocular dels seus fills a un oftalmòleg pediatre o infantil és la millor garantia per ajudar-los a aconseguir un òptim desenvolupament de les seves capacitats . A l'Institut Oftalmològic de Catalunya de Mataró estem satisfets d'haver contribuït des de fa més de 20 anys a aquesta tasca

.

La visión en el niño

Leer más....

Revisiones oculares recomendadas

Leer mas...

Problemas oculares más frecuentes en el niño

Leer mas...

Control de la miopía

Hoy en día disponemos de soluciones que permiten no solo ver bien, como pueden ser unas gafas o lentillas convencionales, sino que nos ayudan a ralentizar el aumento de la miopía.

La FDA de EE. UU. aprueba la primera lente de contacto indicada para retrasar la progresión de la miopía en niños.

Leer más..

Les 'joguines' amb emissió làser poden causar danys oculars en els nens

Leer más

Una nova lent intraocular pot millorar el resultat de la cirurgia de cataracta en el nen

Leer más....

L'oli de peix pot reduir el risc de retinopatia de la prematuritat

Leer más...

bottom of page